Välja rätt headset för ditt användningsområde

Vi hjälper gärna till att ta fram rätt produkt för ditt ändamål! Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig med ett förslag.

Välja rätt headset

Fördelarna med tillgång till headset på arbetsplatsen är stora – speciellt i takt med att kontorslandskap och aktivitetsbaserade kontor blir allt mer vanliga. Det är nästintill ett måste för att kunna arbeta effektivt i den moderna kontorsmiljön, och inte längre bara en bekvämlighet.

Trivsel och effektivitet

Buller och andras prat är det som stör svenskar allra mest på arbetsplatsen. Det skapar en kostnad i både välbefinnande och pengar, eftersom prestationen minskar. Med ett headset stänger du ute dessa bakgrundsljud.

Ergonomi

Med ett headset har du båda händerna fria under samtalet, och ytterligare flexibilitet med en trådlös modell. Detta förebygger belastningsskador som riskerar att skapa kostnader för sjukfrånvaro i längden.

Samtalskvalitet

Se till att både höra och höras med utmärkt kvalitet. Med ett bra headset slipper du upprepa dig eller kämpa med att förstå vad den du talar med säger. Samtalen går snabbare och kommunikationen upplevs som bättre.

Välj rätt headset från början

Det finns många parametrar att ta hänsyn till vid valet av headset. I den uppsjö av produkter som finns på marknaden ska man hitta just den modell och eventuella tillbehör som passar sitt företag och dess behov allra bäst. Det är där vi kommer in i bilden.

Här hittar du våra headset.

Med vår långa erfarenhet som tillgång hjälper vi dig att välja rätt headset, redan från början. Oavsett vad omständigheterna på ditt kontor kräver så finns vår kunniga personal där för att hitta den optimala lösningen för just dig. Vi hjälper dig även att hitta rätt headsetlösning vid övergången från traditionellt till aktivitetsbaserat kontor, och andra förändringar som skapar nya kommunikationsrelaterade utmaningar.

Vi erbjuder främst kvalitetsheadset från 3M Peltor, Jabra, Poly, Sennheiser och Toughtested.

Nedan finns några frågor att fundera över inför ditt headsetköp. Välkommen att kontakta oss för rådgivning!

Var arbetar du?

A. Alltid på din plats på kontoret
B. Rörligt på kontoret
C. På kontoret och på språng
D. För det mesta på språng

Hur bullrig är miljön?

A. Eget rum
B. Traditionellt kontorslandskap
C. Aktivitetsbaserad med hög ljudnivå
D. Industri med extremt hög ljudnivå

Vad vill du kunna ansluta till?

A. Traditionell bordstelefon
B. Datortelefon (Softphone)
C. Mobiltelefon
D. Flera olika enheter