Om Avitel

Välkommen till Avitel Solutions AB

Vi har i mer än två decennier erbjudit ett brett sortiment av headset, konferenstelefoner, växellösningar och andra telefoniprodukter. Vi var även tidiga pionjärer inom professionell IP-telefoni.

Vårt samlade produktutbud omfattar idag såväl telefoni- och kommunikationstjänster som telefonväxlar och telefoniprodukter, och vi vänder oss med våra tjänster och vår internetbutik till företag och organisationer över hela Sverige.

Vi arbetar med personlig försäljning och har målsättningen att ge Sveriges bästa support och service till våra kunder. Som komplement har vi en webbshop med våra vanligaste produkter vilket gör det enkelt att när som helst beställa de produkter och tillbehör som passar dig.

Affärsidé

Avitels affärsidé är att leverera professionella lösningar och produkter för våra kunders dagliga kommunikationsbehov. Genom ett premiumsortiment och personlig service hjälper vi dig att spara tid – vi hittar de kommunikationslösningar och produkter som passar just ditt företag, organisation eller hemarbetsplats.

Målsättning

Vår målsättning är att alltid ge våra kunder det bästa på marknaden, och kunna möta deras mångfacetterade behov, samtidigt som vi erbjuder personlig service på ett sätt som bara det lilla företaget kan. För att vara säker på att lyckas med det tar vi hjälp av kompetenta leverantörer som kompletterar vår egen erfarna och kunniga personal.

Varumärken

Vi arbetar med premiumprodukter från de ledande leverantörerna så som Jabra, Poly, Sennheiser, Konftel, och Poly. I vår Internetbutik finner du vårt utbud av vad vi kan erbjuda. Kontakta oss gärna för offert och lösningsförslag som passar just ditt företag.

Avitels historia

Avitel bildades 1994 och har sedan dess levererat kommunikations- och möteslösningar till företag i hela Sverige. Avitel ingår sedan 2011 i Fässberg Holding AB, tillsammans med Leissner Data AB och Götalandsnätet AB.

Tidigare använde vi Headsetshoppen som varumärke för vår internetbutik men vi har nu slagit ihop våra webbsidor och går endast under namnet Avitel.

Bolagsstruktur

Bolagsstruktur

Götalandsnätet AB

Götalandsnätet AB som använder varumärket Gotanet är en teleoperatör som grundades 1996. Deras produktportfölj innehåller ett komplett utbud av internet, fast, IP- och mobiltjänster som erbjuds företags- och privatkunder.

 

Leissner Data

Leissner Data är ett av Sveriges äldsta IT-företag. Bolaget startades 1969 och har sedan dess levererat innovativa kommunikations- och systemlösningar till operatörer, företag och organisationer. Idag har bolaget medarbetare i Trollhättan och Göteborg.